Васил Божков се срещна с феновете на Левски

Ще обсъдят ситуацията около клуба и спонсорството му
Обновена: 19 яну 2020 17:27 | 19 яну 2020 17:15, Анисия Иванова
42
Васил Божков се срещна с феновете на Левски

Лично Васил Божков се срещна с феновете на Левски. Събитието, което беше иницирано от ръководството, започна на обяд на стадион "Георги Аспарухов".

Божков бе гарантирал присъствието си на част от лидерите на агитката.

Бизнесменът влезе директно през паркинга в Сектор "А", като избегна среща с журналистите. Това е негово първо появяване на "Герена" от поемането на клуба, информира Спортал.

Сред фенове, пристигнали за срещата, бяха бившият вицепремиер на България Евгени Бакърджиев, Владимир Владимиров-Гугутката, председателят на НКП Степан Хиндлиян, лидерът на Сектор Б - Любомир Костадинов-Младежа, представители на "Ултрас Левски" и др.

Те ще обсъдят с Божков ситуацията около клуба заради проблемите, които се очертават от неясното бъдеще на генералния спонсор „Национална лотария“.

Още за спорт четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Боко Тиквун преди 4 години
Ще ми праща той ,агитката на левски пред къщата ми в Банкя .Не разбра ли тоя , че ако не се отчита на партията го пращам там при неговите приятелчета Банев , Арабаджиев и Миньо Стайков .Бизнеса му го взимам и го давам на тоя който се отчита!
32
0
 
3
 
! Отговори
Беновска преди 4 години
Защо Божков , а не държавата трябва да е спонсор на Левски - това са пари от хазарт, за който държавата му е дала лиценз - защо на мен и вас не е дала лиценз
31
1
 
1
 
! Отговори
Тошо преди 4 години
Много коментари, малко съдържание!Човек се обърква от информацията, всяка в своя посока....какво лошо има в това да се среща с феновете, нали заради тях има футбол...а че човека е с някакво си минало, ами ..докажи го , осъди го, ......всеки може да си приказва и пише ей така...ама нещо да каже стойностно и с тежест е трудничко, не е за всеки!
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 17Ама мнооого си се ОБЪРКАЛ.Явно си нямаш идея кой на кой е човек.А ако Л.Гоцев скръцне на *** в Банкя всичко ще стане в жълто.
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крят му се вижда !!Черепухин е свършен.Вика ултраси на помощ НО няма да му се получат нещата.
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тоя трябва да му се вземе хазарта, НСИЛСТВЕНО, ОТ ДЪРЖАВАТА!!!
27
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Живеем в държавата на мутрите, ясно! Само, че тези, които наричате Васил Божков - мутра, хич не сте в час кой е този човек. Прочетете малко моля -> тогава констатирайте. Иначе аз лично съм изненадана от тази среща, НО си каза всичко точно и ясно. На негова страна съм в този "спор". На тази на лотарията, НЕ.
26
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде да се свършва с недоразумението частна лотария да се казва "Национална лотария". По- добре както си беше преди, тото и парите от това в спортното министерство а не някви мутри да си харчат парите за чужденци за да гледат някви гамени "футбол". Ей ще видите скоро време как фенове си направиха цска и след година две ще има мачове ЦСКА(литекс) срещу фенското цска. Щото няква мутра на времето решила да си чеше егото.
25
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Валери Симеинов иска бизнеса с билетчетата на черепа. Именно това е истинския повод за срещата с феновете на Левски. Сега като се почне едно викане, едни заплахи придружени с високо платени юристи, свят ще му се завие на,, патриота"! Може и да не дочака,, първи петли"Иначе е добро дело хазарта да е държавен, поне парите няма да изтичат в чужбина под формата на разни скъпи прищевки. Само яхтата на,, бизнесмена"мутраген е няколко милиона, да не говорим за самолетния му парк, коли, скъпи колекции л
24
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Валери на слънчака където се пънеше да спира музиката си е направо детска игра пред това да вземе бизнеса на васко. Ако успее и е жив още, направо да става премиер
23
1
 
28
 
! Отговори
ined преди 4 години
Чак черепа го е заболял от новината, че ще му гепат лотарийката
22
1
 
29
 
! Отговори
Божков преди 4 години
Ако си мисли,че лепиларите ще му спасят бизнеса,сериозно се е объркал.
21
0
 
27
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ИЗТОЧИ ЦСКА ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ!!ИЗТОЧИ ХОЛДИНГ ПЪТИЩА ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ!!И ОТ ЦСКА ИСКАМ ДА КАЖА ЛЕВСКИ НЯМА ДА ОСТАНЕ НИЩО!!!
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
чудна работа защо се занимава с това ... не е добър бизнес-проект, някакво неудовлетворено его от негова страна ли е ... вместо да се пече на някой топъл остров "се среща с фенове"
19
0
 
12
 
! Отговори
До 15 преди 4 години
С,за първия милион на Гела кой пита?Или ги е страх,нсли каза на един журналист"".
18
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Валери ако издейства да да удържавят хазарта ще влезе в историята !
17
1
 
25
 
! Отговори
asd преди 4 години
Футболен клуб Левски, отборът на народа... представен от някакви хулигани. Това ли е Левски, отборът на свободата и на народа, носещ името на Апостола. Това ли вие наричате Левски
16
0
 
15
 
! Отговори
Диаблочок преди 4 години
Васил ножков - прилепа .!.
15
1
 
18
 
! Отговори
Гочо Булгура преди 4 години
Казал им е :" Пари нема да има ,действайте " !
14
0
 
33
 
! Отговори
До Иванчо+Марийка преди 4 години
И Венци Стефанов, който е дясна ръка на Маджно. Гриша Ганчев, който преди години каза само не ме питайте за първия милион. Мафията вън от Футбола.